Negative

Hej!

Ursäkta att jag varit dålig på att uppdatera men har egentligen inte haft så mycket att skriva om. Och helt ärligt blir jag lite negg när folk påpekar att jag ska skriva (inget illa menat tänkte bara så ni vet att ni bara skjuter på uppdateringen ;) hehe).

I fredags var jag, Liza, Ola och Natta på bio och såg den efterlängtade fortsättningen New Moon. Den höll verkligen upp till förväntningarna. Hur bra som helst!! Den var precis så som jag hade föreställt mig efter att ha läst boken om inte bättre ;) Ni MÅSTE se den om ni inte redan gjort det! ;)





Efter det for vi ut på Olles och efter att vi ätit middag så fick jag chansen att jävlas med Liza. Hon satt ensam på ena sidan av bordet och kollade ut genom fönstret när en kille kom och fråga om han fick sitta med oss. Jag förstod direkt att Liza inte mörkte det så jag svarade "Ja" och han satte sig bredvid Liza. Hon sa "det är något jag ska berätta för er" och vände sig om och blev helt chockad haha hon såg ut som om om hon sett ett spöke och satt sedan förvånad, chockad och tyst i typ en kvart haha så min plan funkade. ;) Däremot viade killen sig vara ett riktigt äckel och han spenderade resten av kvällen med att slicka en motvillig Natta i örat :O Det var ju lite mindre kul men vi blev tillslut av med han i alla fall haha :P

Nää nu ska jag hoppa i sängen och hoppas på att astman vill sammarbeta med mig inatt :/ och imorgon tack!

Puss

RSS 2.0